Artist & Event

Bente Josefsen

Bente Josefsen fra selskapet Frisk uten sukker er en av Norges fremste eksperter på sukkeravhengighet. Hun hjelper hundrevis av mennesker til å få bedre liv gjennom kurs, foredrag og rådgivning. I tillegg er hun kjent for å komme med meget interessante perspektiver på matvareindustrien og sammenhengen med dagens livsstilssykdommer.

I januar 2021 utga Bente Josefsen boken «Sukkeravhengig?» på Gyldendal Forlag. I flere uker lå boken på bestselgerlisten her i landet og flere medier ble oppmerksom på nittedølen og det viktige temaet som hun fokuserer på. Hun etablerte i 2020 podcasten Sukkerpodden, hvor en rekke personer har åpnet seg om det Bente brenner for å belyse. Anbefales!
Artist & Events daglige leder, Geir Hamnes, er en av de som har tatt Bente Josefsen på alvor – resultatet etter knapt to år viser nærmere minus 20 kg på badevekten!

Så mange som ¼ blir rammet av en sukkeravhengighet og langt flere lider av dårlig helse grunnet for stort inntak av sukker. Visste du at mange av de som lider av diabetes 2, overvekt, depresjoner og som ender med sykemeldinger, i bunn og grunn egentlig lider av en sukkeravhengighet? Bentes foredrag er derfor svært relevante for bedrifter som ønsker å sette fokus på helse i et nytt perspektiv, konferanser, skoler, foreninger og øvrige eventer. I tillegg belyser Bente hvordan ulike avhengigheter henger sammen og at de i bunn og grunn er et og samme fenomen.

Bentes perspektiver er virkelig verdt å få med seg og tusenvis har hørt Bentes budskap på ulike arenaer som konferanser, messer, webinarer, via kurs og foredrag i hele Norge. Hun er brennende opptatt av å bringe kunnskap ut til folket og inn på politisk nivå. Bentes stemme har virkelig blitt lagt merke til og hun derfor også blitt invitert i møter på Stortinget.

Bente er en meget etterspurt foredragsholder og hennes forelesninger er kjent for å være svært inspirerende, krydret med overraskende fakta og presentert på en enkel og forståelig måte. Hun forteller ærlig og med en herlig blanding av humor og alvor om sin egen historie med sukkeravhengighet. Du vil garantert gå ut i livet med nye perspektiver!!

Bente skreddersyr foredrag til den enkelte kunde. Temaer kan være:

· Sukker – kan man virkelig bli avhengig?

· Sukker – til nytelse eller besvær?

· Sukker – hvorfor bare MÅ jeg ha det?

· Sukker – hvor finner man det og hva gjør det med helsa?

· Sukker – kun tomme kalorier eller virkelig en trussel for oss?

Etter et foredrag med Bente vil du garantert sitte igjen med nye perspektiver og motivasjon til å endre dine levevaner.

Send forespørsel på Bente Josefsen

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen