Artist & Event

Bernt Hulsker

Bernt Hulsker er en kjent personlighet innenfor norsk idrett og underholdningsbransjen. Han er en svært populær figur på scenen med hans energiske og engasjerende stil!

Som konferansier har Bernt en unik evne til å lede publikum gjennom arrangementer på en engasjerende måte. Bernt er svært fleksibel og tilpasser seg raskt endringer i programmet eller situasjoner som oppstår underveis. Er også kjent for sin evne til å skape god stemning og positive relasjoner med publikum.

Bernt Hulsker

I tillegg til å være en dyktig konferansier, er Bernt også en erfaren programleder og entertainer. Han har ledet en rekke TV-programmer og underholdningsshow, hans karisma og sjarm har gjort ham til en ettertraktet personlighet.

Alt i alt er Bernt Hulsker en fantastisk konferansier som har evnen til å gjøre enhver begivenhet til en minneverdig og inspirerende opplevelse. Ta kontakt for mer informasjon.

Quizmaster & Firmatesten

Sammen med utviklerne av Kahhoot har Bernt utviklet en rekke quizer som er utrolig morsomme. Underveis i quizen forteller Bernt mange morsomme historier og bjudar på seg selv. Bernt kan også tilpasse alle quizene til din bedrift eller arrangement.

Eventuelt kan dere bryne dere på firmatesten? Hvor godt kjenner du ditt eget firma, sånn helt egentlig? Denne testen vil ikke kunne gi dere svar på hvor dyktige dere er i  deres fag! Det derimot denne testen vil kunne gi svar på er hvem som er bedriftens største kaffedrikker, hvem som tar flest pauser, hvem  som alltid kommer første på jobb og så mye mer vi ikke kan avsløre… Dette er en test de ansatte sent vil glemme, og vi anbefaler alle firmaer som mener de er en morsom arbeidsplass om å gjennomføre denne testen asap pronto! Testen er utviklet sammen med utviklerne av Kahoot.

  Se Bernt på Instagram

  Foto: Se & Hør

  Send forespørsel på Bernt Hulsker

  "*" obligatorisk felt

  Type arrangement?
  Ønsker du tilbud på teknikk?
  Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

  Skroll til toppen