Artist & Event

Cecilia Brækhus

Cecilia Brækhus er en av tidenes mest fremgangsrike norske sportsprofiler. Med 36 seire, av 38, i sin proffkarriere, har hun for lengst blitt historisk – ikke bare i Norge! First Lady Cecilia Brækhus annonserte nylig at hun fortsetter sin karriere.

Etter suksess som kickbokser, med blant annet VM og EM gull, skiftet Cecilia Brækhus gren til boksing i 2005 og i 2007 startet hennes proff karriere. Tre ganger har hun vært nominert til ”Årets navn” på Idrettsgallaen – i 2013 vant hun utmerkelsen! To år tidligere ble hun stemt frem som vinner av det norske folk i kategorien ”Åpen klasse”.
Cecilia Brækhus gis mye av æren for at proff boking igjen har blitt tillatt i Norge.

Nå som hun har valgt å fortsette som profesjonell bokser, skjer det med et nytt trenerteam. Cecilia har valgt å inngå et samarbeid med Mike Tysons trener Billy White.

Høsten 2020 innledet Cecilia Brækhus et eksklusivt samarbeid med Artist & Event som hennes kommersielle samarbeidspartner. Sammen med Marianne Thorshaug Kristiansen i mediebyrået Tabloid AS vil vi ivareta alle hennes interesser som ikke utspiller seg i ringen – der har vi lite å bidra med…

Kommersielt samarbeid

Hva med å få Cecilia Brækhus til å bli et ansikt utad for ditt selskap og/eller en merkevare som dere ønsker fokus på? Vi er åpne for en dialog hvor ditt selskap kan bli en del av Team First Lady!

Foredrag

Cecilia Brækhus kan bookes til foredrag hvor dette med motivasjon og evne til å sette seg mål, står sentralt. Hun vil dele egne erfaringer og veivalg i det som vil være et engasjerende foredrag.

Send forespørsel på Cecilia Brækhus

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen