Artist & Event

Cecilia Vennersten

Cecilia Vennersten ble alle-manns-eie i Norge etter at hun sang sangen «Det vackraste,» i svensk Melodi Grand Prix. Senere har hun gitt ut flere album med suksess, gjort over 300 bryllup og et 100-tals julekonserter i både Norge og Sverige.

Cecilia Vennersten er født i Gøteborg, og i 2002 flyttet hun til Varberg. Der eier og driver hun en en av stedets mest unike kafeer, kasset-Kaffe. Kafeen er forøvrig en hyllest til 80-tallet, da hun selv gav ut all sin musikk.

Hennes mer en 20 år lange og framgangsrike artist karriere startet da hun var med i TV-programmet Sikta mot stjärnorna som Maria Carey. Året var 1994.

Artisten Cecilia Vennersten

Det store gjennombruddet kom imidlertid da hun i 1995 ble spurt om å delta i den svenske Melodi Grand Prix festivalen med sangen “Det vackraste”. Og hun svarte selvsagt ja!

I 1996 ble hun tildelt en Grammy for sangen “Det vackraste.” Den ble gitt for årets låt i 1995. Og allerede året etter kom album nummer to, «Till varje leende, en tår».

I 2009 gjennomførte Cecilia en juleturne, sammen med A1 stjernen Christian Ingebrigtsen i Norge. Dette ble en stor suksess, og ble fulgt opp med julekonserten året etter sammen med Gaute Ormåsen. Sammen turnerte de i Norge med deres «Vår jul,» i mange år. Senere har hun kommet ut med flere plateinnspillinger og gjennomført en egen sommerturne sammen med Gaute.

Cecilia Vennersten på ditt neste event

Cecilia Vennersten har sunget i over 300 brylluper, og gjort et 100-tals julekonserter de siste årene. Og det er her hun blir booket til de aller fleste konserter og framtredener for tiden. Du kan book Cecilia sammen med Christian Ingebrigtsen og Gaute Ormåsen, sammen eller hver for seg.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan din bedrift kan benytte Cecilia Vennersten på ditt neste event. Enten du ønsker å booke henne sammen med Christian eller Gaute, eller alene – mulighetene er mange!

Send forespørsel på Cecilia Vennersten

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen