Artist & Event

Christian Ingebrigtsen

Christian Ingebrigtsen studerte i 1997 musikk ved LIPA (Liverpool Institute for Performing Arts) – også kjent som Paul Mc McCartney akademiet. To år senere kom hans store artistgjennombrudd som medlem av gruppen A1. De fikk raskt en internasjonal karriere med suksess world-wide.

Han har en imponerende diskografi – åtte album med A1 og fire soloalbum, i tillegg til et tosifret antall single utgivelser som soloartist og sammen med A1. Hans første solo album kom i 2003 og frem til i dag har han hatt en fremgangsrik karriere alene, og sammen med sine engelske venner i A1.

Christian har solgt mer enn 11 millioner album og er eneste nordmann som har vunnet en Brit Award for beste britiske nykommer!

A1 fortsetter å gi konserter over hele verden. Christian, som er sønn av legendariske Stein Ingebrigtsen, har i dag sin base her i Norge.

Christian og Gaute Ormåsen har kjent hverandre siden Christian skrev en av låtene til Gautes første album i 2003. Da de begge deltok på 71 ° Nord i 2013 begynte de å planlegge et nærmere samarbeid. De siste årene har de hatt stor suksess med turnéen Julenatt.

Akustisk intimkonsert

Vi kan tilby en enestående mulighet til å oppleve to av Norges mest kjente og folkekjære artister på samme scene. Sammen har de øvd inn hverandres musikk, og forteller historier om sine opplevelser og reiser gjennom til sammen over 25 år som artister.

Christian og Gaute kan også bookes sammen med fullt band.

Christian & Gaute
Christian & Gaute

Send forespørsel på Christian Ingebrigtsen

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen