Artist & Event

Det Betales

Helt siden slutten av 70 tallet har Det Betales vært Norges mest kjente Beatles tribute band. Bandet har høstet mye ros, i Norge og internasjonalt og Beatles første manager Allan Williams har uttalt at Det Betales er: The best Beatles tribute-band in the world today!

Tidlig 1980 kom dagens frontfigur, Tor Henning Olsen, med i bandet. Sammen med sine bandkolleger har deres parole hele tiden vært å føre videre musikken til legendene fra Liverpool. Beatles sine innspillinger ble gjort på 60-tallet med datidens teknikk. Musikken holder fremdeles mål og bandet ønsker å vise musikken slik den kan lyde live fra en scene med dagens lydanlegg.

50-års jubileumsmarkering

I 2016 gjennomførte Det Betales, sammen med Christian Ingebrigtsen og Gaute Ormåsen, en rekke konserter over hele Norge hvor de fremførte alle innspillingene som tidenes mest populære band ga ut på plate i 1966. Det Betales ble starten på en årlig tribute hvor bandet så tilbake på idolenes innspillinger 50 år tidligere.

Internasjonal anerkjennelse

Det Betales har holdt konserter rundt i en rekke land – blant annet i Sverige, Danmark, Tyskland, Polen, Spania og Argentina. I tillegg har de vært fast innslag ved Beatles-festivalen i Liverpool i mer enn 20 år.

Gjennom konserter i inn og utland, TV opptredener og noen plateutgivelser har bandet høstet internasjonal anerkjennelse for sine tolkninger av musikken til pop-historiens største band! Det Betales målsetning er å låte slik The Beatles kanskje hadde gjort i dag, dersom de fremdeles hadde eksistert.
Det Betales kan engasjeres for konsert og/eller spille inntil 3 x 45 minutter til dans. Gruppen har i tillegg til Beatles låter, et bredt repertoar av dansbare låter.

Send forespørsel på Det Betales

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen