Artist & Event

Einar Gelius

Einar Gelius var i 16 år en kjent og kjær sokneprest på Vålerenga i Oslo. I dag er han sokneprest i Lom i Gudbrandsdalen ved siden av at han nå er freelance foredragsholder, programleder og forfatter.

Han tok teologisk embetseksamen ved Universitetet i Oslo i 1985, og var prest i Trøndelag i 9 år før han kom til Vålerenga. Her var han helt til han «gikk av» som prest i 2011. Gelius har 1.avdeling av jus og var statssekretær i Kommunal- og regionaldepartementet i 2000-2001. Einar Gelius har hatt sitt eget radioprogram på P4 siden 2004 og har de siste 10 årene drevet eget konsulentbyrå –Gelius Kommunikasjon –med foredrag for offentlig og privat sektor.

Gelius har gitt ut åtte bøker: «Konfirmantens bok» (1994), «Himmel og helvete» (2003), «Hjertet får ingen rynker –tanker om kjærlighet» (2004), «Til trøst –en bok om å miste noen du er glad i» (2007), «Sex i Bibelen» (2010), «Det er håp i de foldede hender» (2011), «Etikk og ledelse –5 bud om godt lederskap» (2013) og «Kunsten å feire bryllup» (sammen med Pia Haraldsen, 2014).

Einar Gelius holder foredrag og seminarer om: motivasjon, etikk og sorgarbeid. I seminaret «Himmel og helvete» tar Gelius utgangspunkt i sine erfaringer og opplevelser som prest, medmenneske og familiefar. Han tar utgangspunkt i den virkeligheten vi opplever og lever i, nemlig spenningen mellom motløshet og håp.

I etikk-seminaret rettes fokus på hva enkeltmennesker og bedrifter selv kan gjøre for å bli mer bevisst verdier og moral. Gjennom 30 års arbeid som prest har Gelius bred erfaring i krisehåndtering og sorgarbeid.

Send forespørsel på Einar Gelius

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen