Artist & Event

Frithjof Wilborn

Frithjof Wilborn er en av de aller mest populær programledere som TV2 har hatt. Frithjof trives også godt på scenen og har mer enn tjue års erfaring som konferansier. Med sin sjarmerende stil er denne folkekjære programlederen den perfekte til å lede din bedrift sitt neste show, event, bankett eller kick-off.

På midten av 80-tallet var Frithjof Wilborn en etablert fotballspiller. Han spilte tre sesonger for Strømsgodset og deretter like mange år i Brann. Etter fotballkarrieren jobbet Frithjof som lærer, frem til han i 1995 ble ansatt i TV2. I fjorten år var Frithjof Wilborn blant TV2 sine aller mest populære programledere. De første årene var han anker i sportssendingene. Senere ledet han “Vil du bli millionær”, “Farmen”, “Skaperen”, “Hvem kan slå Ylvis”, “Mestermøtet” og “Mine damer og herrer”.

Sommeren 2017 var Frithjof igjen tilbake i TV-ruta, se ikke bort fra at denne folkekjære programlederen snart er tilbake igjen. I dag er Frithjof en etterspurt konferansier, og perfekt til å lede ditt neste event eller arrangement.

Konfransieren Frithjof Wilborn

Frithjof Wilborn har mer enn tjue års erfaring som konferansier. Han trives godt på scenen, og tilpasser alt han gjør til kunden, publikum og anledningen. Med sin sjarmerende stil og er denne folkekjære programlederen den perfekte konferansieren til å lede lede ditt neste show, event, bankett eller kick-off.

Frithjof Wilborn på ditt neste event

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan din bedrift kan benytte Frithjof Wilborn på ditt neste arrangement eller event – mulighetene er mange!

Send forespørsel på Frithjof Wilborn

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen