Artist & Event

Geir Hamnes

Geir Hamnes startet sin yrkeskarriere i platebransjen, før han ble ansvarlig for Miss World og Miss Universe. Han er fortsatt kjent som «missegeneralen», selv om han i 2011 la ned Frøken Norge-konkurransen etter 25 år. I dag er Geir en sentral aktør innen artistformidling, management og showproduksjoner.

Fra 1982 og frem til 1989 var Geir Hamnes knyttet til NRK P1 som freelancer, hvor han leverte mer enn 650 radioprogrammer og programinnslag for statskanalen. På slutten av 80-tallet gjorde han en del TV-program for TV3 og TVNorge før han i 1990 ble engasjert av TV4 til å lede en rekke programmer. Den gang var den svenske kanalen svensk/norsk. I TV2s første år gjorde Geir Hamnes en håndfull programmer for kanalen. I dag er Geir Hamnes daglig leder og hovedaksjonær i Artist & Event AS, en sentral aktør innen artistformidling, management og showproduksjoner.

Artistmanageren Geir Hamnes

Forløperen til Artist & Event AS startet tidlig på 90-tallet, da Geir Hamnes og Bjørn Engberg satte seg mål om å bli best på formidling av artister, foredragsholdere, konferansierer. Senere ble også management en del av porteføljen. Aller først ute var Kathrine Sørland og Kristian Valen. Senere fulgte blant annet Halvor Bakke, Geir Schau, Great Garlic Girls og Alexx Alexxander. De siste årene har også en rekke andre profiler valgt Artist & Event til å representere seg.

Konferansieren Geir Hamnes

Geir Hamnes har også lang erfaring som konferansier. Han er en all-rounder som kan lede alle type show og konferanser både på norsk og engelsk, og tilpasser alt han gjør til kunde, publikum og anledningen. Med sin korrekte og sjarmerende stil leverer Geir Hamnes alltid til stor begeistring!

Showproduksjon med Geir Hamnes

Med Geir Hamnes sin bakgrunn har han også god kunnskap om å tilrettelegger for, og gjennomfører konserter, show og turneer på vegne av, og i samarbeid med artister. Les mer (her) om hvordan Bjørn Engeberg er prosjektlederen mens Geir Hamnes, som med sin kreativitet, og i samarbeid med oppdragsgiver, setter rammene og dramaturgien for det som skal leveres.

Ta kontakt med Artist & Event og Geir Hamnes

Artist & Event en sentral aktør i underholdningsbransjen, og en av Norges ledende leverandør av innhold til alle typer arrangementer og eventer. Ta kontakt med Geir Hamnes for en uforpliktende samtale om du vil bruk hans kunnskap om markedet, prisnivå og erfaring til å booke riktig – muligheten er mange!

Send forespørsel på Geir Hamnes

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen