Artist & Event

Geyr Michael Ross

En legende i drag verden som mange også kjenner som Geir Lillejord. Han har flere kjente alias, hvem har ikke opplevd Berit Bislet og Ulla Hageby? Karrieren startet i 1991 da han ble kåret til Årets Dragqueen!  Det store nasjonale gjennombrudd kom i 2001 med TV-serien «Ruth og Vigdis» på TVNorge. 

I 2002 startet Geir Lillejord Queentastic, med 3.plass i MGP finalen i 2006 som det store høydepunktet! 
Det som har gjort Geyr Michael Ross, til den populære og etterspurte entertainer, er hans mangfold!  Han er en knakanes god vokalist, han er en glitrende komiker og han tar karakterene han gjør til et nivå som gir publikum en hysterisk morsom opplevelse!  
Hans karakter Berit Bislet er nok den profilen som han har hatt størst suksess med.  «Hun» har medvirket i en rekke TV-reklamer. 

I en årrekke har han produsert helaftens forestillinger hvor han naturligvis er rosinen i pølsa, men med seg har han hatt medspillere og dansere.  På utestedet Elsker i Oslo har han hvert år et juleshow, tre til fire uker – alltid (!) utsolgt!  Tidligere i år satte han opp et MGP show på samme sted hvor publikum ble med på en kavalkade i Grand Prix historien – suksessen gjentok seg; utsolgte hus!

Geyr Michael Ross til ditt neste event

Vi kan tilby ham i mange varianter – solo innslag med noen av hans karakterer til et fullverdig show på ca 60 minutter sammen med dansere/medspillere.  Han kan eventuelt skreddersy innslag i forhold til tekst etter nærmere avtale.
Geyr Michael Ross kan også bidra med kostymer om noen av dine ansatte skulle «ønske» å skifte identitet – forutsatt at de da vil «delta» i hans show!

Send forespørsel på Geyr Michael Ross

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen