Artist & Event

Gisle Børge Styve Orkester

I samarbeid med 929 Produksjon kan vi tilby Gisle Børge Styves Orkester, tidligere kjent over store deler av verden som Gisle Børge Styve Trio, spilte i november 2022 sin nye forestilling «Vel Møtt – Enkel Servering!» på Ole Bull i Bergen. Den ble svært godt tatt imot. De har holdt sammen i 24 år og har i den perioden både gitt ut plater, spilt en haug med offentlige konserter og opptrådt på utallige «eventer». 

Nå er de klare for å presenter noe av det nye stoffet også på lukkede arrangementer. GBSO passer like godt på store som små arrangementer, de leder, gjør vanlige kunstneriske innslag ved middagen eller spiller rett og slett taffel. Dette gjør dem til noen av de mest anvendelige og fleksible musikantene man kan jobbe med. 

Navneskiftet? Årsaken er ganske enkel, for som GB sier, «med trio i navnet føltes det som at vi var så veldig få, nå er vi mange flere og det er deilig». 

Gisle Børge Styve Orkester

Det er sang, musikk og lyrikk og nok ikke så rent lite latter. Musikken er melodisk, vakker og groovy, med trestemte koringer og variert instrumentering. I sentrum står Gisle Børge Styves varme vokal og lekne piano, ledsaget av Per Willy Aaseruds trompet og Helge Harstads bass. Trioens spennende musikalske arrangementer gir også plass til fioliner, vinglass, klokkespill, perkusjon og slide-bass! Samspillgleden er stor, trioen koser vettet av seg og det smitter fort over på publikum. Deres stadig voksende publikum reiser alltid hjem etter konsertene med et smil om munnen og fløyel om hjertet. En konsert med trioen omtales av flere som ”ren terapi av absolutt høyeste karakter”, og publikum får mulighet til å både le og gråte. 

Gisle Børge Styve Orkester på Facebook

Send forespørsel på Gisle Børge Styve Orkester

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen