Artist & Event

«Halvors eventyrlige verden» – premiere på Viaplay 9. mai

Gjennom 6 episoder får seerne følge Halvor Bakkes innholdsrike og hektiske liv både privat og på jobb – og møte hans kjente venner. Halvors eventyrlige verden får premiere på Viaplay 9. mai.

Halvor Bakke har fått en følgerskare på over 300.000 på Instagram, og gjennom over 70 episoder som programleder for Eventyrlig oppussing har han fått masse fans både i Norge og utenlands. Nå kommer serien som følger Halvors spennende tilværelse.

– Jeg måtte tenke meg grundig om før jeg sa ja til å være med på dette. Det er ganske spesielt å ha et kamerateam som følger en nærmest hele tiden. Jeg er stolt av resultatet, og jeg synes det er ekstra morsomt at folk kan få se at jeg driver med mye mer enn bare Eventyrlig oppussing, og samtidig blir de bedre kjent med meg som menneske, sier Halvor Bakke selv.

Seerne får møte Halvors nærmeste familie og kolleger. Seerne får også bli med når Halvor har kreativt jobbmøte prinsesse Märtha Louise. Underveis i serien får vi også bli med når Halvor møter  Harald Rønneberg, Dorthe Skappel, ekteparet Gro og Anja Hammerseng, Trude Drevland, Lilli Bendriss, Kathrine Sørland, Jannecke Weeden, Ingunn Anvik og Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud. 

Dokureality-serien byr på alt fra kreativt jobbmøte med Märtha Louise til fest og moro. Seerne får både bli med på feiringen av både Halvors 50-årsdag og hans legendariske gay and lesbian party hjemme i Stavern. Og flere ganger underveis blir det sterke følelser – blant annet når Halvor besøker interiørbutikken der han fikk sin første jobb og eventyret startet.

– Det var det som la grunnlaget for karrieren min slik den er i dag. Jeg ble veldig rørt av å reise tilbake i tid, sier Halvor selv. 

I den andre enden av følelsesskalaen blir seerne også kjent med Halvors voldsomme høydeskrekk. 

– Jeg klappet nesten sammen av redsel da Trude Drevland fikk meg opp i en stigebil sammen med brannvesenet, sier Halvor Bakke og ler. 

For de som er interessert i interiør og design, blir det mye å glede seg til. Seerne får bli med inn i Halvors lekre hus i Stavern, leiligheten på Frogner i Oslo og hytta på Turufjell – bare for å nevne noe. 

Halvors eventyrlige verden har premiere på Viaplay tirsdag 9. mai. Det slippes to episoder på premieredagen, deretter én ny episode på tirsdager. Serien sendes også på TV3 tirsdager kl. 21.30.

Siste nyheter

Skroll til toppen