Artist & Event

Torgrim Holte

Skal du lage en helaften for dine kunder eller ansatte? Et hypnoseshow med Torgrim Holte er noe av det mest spektakulære du kan ha på ditt firmaarrangement, der dine egne ansatte blir kveldens store artister/underholdere under hypnose.

Torgrim Holte har jobbet med Robbie Williams og hypnotisert kongefamilien i Saudi Arabia. I Sveits ble han promotert sammen med George Clooney, J. Lo og Brad Pitt. Han ble nominert til Gullrosen i Montreux og har hatt live show på Broadway i New York. I Tyrkia hadde Torgrim eget TV show som gikk over flere sesonger.

Torgrim er nå tilbake I Norge etter en årrekke i utlandet. Foruten å levere sitt utrolige hypnoseshow, har Torgrim rukket å etablere seg på DVD- markedet med både slanke- og røykeslutt-DVD. Han har de siste årene hatt mer enn 200 show for næringslivet i Norge, og har mottatt strålende tilbakemeldinger fra deltagere og publikum.

Dette er noe av det mest spektakulære du kan oppleve live, der du eller dine venner blir kveldens store stjerner under hypnose.

Send forespørsel på Torgrim Holte

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen