Artist & Event

Michael Andreassen

Michael Andreassen er programleder, forfatter og foredragsholder. Som programleder i P4 er han flere ganger prisbelønt under radiobransjens Prix Radio! De siste årene har han ledet program som Midt i Trafikken, Jorda rundt på 80 sekunder, Michael Direkte, og Ari & Michael. I 2016 kom han med boken “Jeg heter Michael og er alkoholiker”.

En gripende og ærlig historie

I mange, mange år bar han nemlig på en tung hemmelighet; han var alkoholiker. I mars 2012 kollapset han i radiostudio, rett før en direktesending. Han ble umiddelbart kjørt til rusakuttmottaket på Aker Sykehus i ambulanse. Dette var den siste dråpen – Michael klarte ikke å holde det gående lenger.

Siden har han ikke drukket alkohol, og han har brukt mye tid på å fortelle sin historie. Om angst og skam, men også om håp. For det er mulig å ta livet sitt tilbake. Og det er mulig å bli den beste pappaen man kan, selv om livet har vært preget av rus.

I foredraget deler han sin historie, gir råd, motiverer, skaper håp og snakker om hva vi kan gjøre for at det skal bli enklere for folk å søke hjelp. Foredraget spesialtilpasses til hver oppdragsgiver og Michael kan ha hovedfokus på;
– Hvordan snakke med barn om rus?
– Hvordan håndterer man rusproblematikk på arbeidsplasser?
– Hvordan skal du snakke med noen du opplever har et problem? Hva kan du gjøre?
– Hvordan kan jeg få til en varig livsstilsendring?

En 1. klasses konferansier på ditt event

Michael har 25 års erfaring som konferansier/speaker. Gjennom flere år har han ledet en av Norges største utendørs konsertturneer Vinterlyd, Norges største innendørs arrangement Norwegian Military Tattoo i Oslo Spektrum. Han har ledet de to siste høstlanseringene til Nordic Entertainment Group (TV3 og Viasat). Michael Andreassen har vært fast speaker på indre bane på landskamper i fotball på Ullevål Stadion de siste 12 årene og utallige firmamiddager.

Michael skaper en trygg og profesjonell ramme på ethvert arrangement, samtidig som han bidrar med humor og folkelig stil, slik vi kjenner ham fra radio.

Send forespørsel på Michael Andreassen

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen