Artist & Event

Jostein Pedersen

Jostein Pedersen er for de fleste kjent som kommentator til Melodi Grand Prix. Han kommer fra Dønna i Nordland. Jostein fattet interesse for musikk da han begynte å jobbe i en lokal platebutikk i Sandnessjøen der han gikk på gymnaset.

Under førstegangstjenesten begynte han å skrive for musikkavisen Nye Takter. Gjennom jobber i platebutikker og lokalradio fikk han etter hvert jobb i NRK som programleder i Nattradioen og Nitimen. I 1986 begynte han i NRK TV og ble programleder for pop-programmet Videospeilet. I 1994 ble han første gang musikkommentator under Eurovision Song Contest. Han fikk jobben på nytt i 1996 og beholdt denne rollen fram til 2007 da Per Sundnes overtok.

Konferansier / Quiz / MGP Dj

Hele Norges GP-Jostein er mer etterspurt enn noensinne. Alltid kledd i smoking holder han GP-quiz og GP-disco der Melodi Grand Prix-slagere står i fokus. Han er også en dreven konferansier som tilrettelegger GP-festen etter dine behov. Aldri kjedelig!

Jostein Pedersen

Fortalte sin historie om å leve med psykisk sykdom og selvmordsforsøk i boken «Nesten» (2012). Siden har han holdt foredrag over hele landet om å mestre situasjonene. Med nordnorsk humor gir han håp og kunnskap om et av våre siste tabuer.

Send forespørsel på Jostein Pedersen

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Scroll to Top