Artist & Event

Jostein Pedersen

Jostein Pedersen er for de fleste kjent som kommentator til Melodi Grand Prix. Han kommer fra Dønna i Nordland. Jostein fattet interesse for musikk da han begynte å jobbe i en lokal platebutikk i Sandnessjøen der han gikk på gymnaset.

Under førstegangstjenesten begynte han å skrive for musikkavisen Nye Takter. Gjennom jobber i platebutikker og lokalradio fikk han etter hvert jobb i NRK som programleder i Nattradioen og Nitimen. I 1986 begynte han i NRK TV og ble programleder for pop-programmet Videospeilet. I 1994 ble han første gang musikkommentator under Eurovision Song Contest. Han fikk jobben på nytt i 1996 og beholdt denne rollen fram til 2007 da Per Sundnes overtok.

Konferansier / Quiz / MGP Dj

Hele Norges GP-Jostein er mer etterspurt enn noensinne. Alltid kledd i smoking holder han GP-quiz og GP-disco der Melodi Grand Prix-slagere står i fokus. Han er også en dreven konferansier som tilrettelegger GP-festen etter dine behov. Aldri kjedelig!

Jostein Pedersen

Fortalte sin historie om å leve med psykisk sykdom og selvmordsforsøk i boken «Nesten» (2012). Siden har han holdt foredrag over hele landet om å mestre situasjonene. Med nordnorsk humor gir han håp og kunnskap om et av våre siste tabuer.

Send forespørsel på Jostein Pedersen

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen