Artist & Event

Karaokegutta

Scenen er klar, publikum venter i begeistring, det er nå det skjer. Det er nå festen begynner! Karaokegutta er den sikreste veien å gå for å skape et fullverdig event hvor du og dine gjester står i fokus. Her er det dere som er stjernene, og karaokegutta er featuring-artister som hever din prestasjon til et nytt nivå!

Karaokeguttas løsninger for eventer sikrer en variert og morsom opplevelse hvor stemningen står i fokus. Karaokevertene sørger for at toneart og hastighet passer din sangstil live i opptredenen så dine kolleger har størst sannsynlighet til å imponere. Samtidig som de ikke er redde for å kore med, eller by på en opptreden selv. Du får med andre ord i pose og sekk med karaokegutta.

De stiller med over 52.000 sanger å velge mellom, og du que’er dine ønskelåter via telefonen. Systemet lar deg også sende bilder fra eventet direkte til skjermene som vises fortløpende gjennom kvelden.

Så ta tak i mikrofonen, og syng med stemmen du har. Det viktigste med karaoke er ikke sangstemmen, men entertaineren i deg!

Vi gleder oss til å synge, danse, le og feste med dere!

Karaokegutta sine ulike pakker

  • Karokeshow
    Mer informasjon kommer snart
  • Karokerom
    Mer informasjon kommer snart
  • Karokegutta er også kjent som Quizgutta
    De samme gutta kan skifte uniform på kort tid å bli Quizgutta. For mer informasjon om Quizgutta kan du trykke her.

Quizgutta på Instagram

Send forespørsel på Karaokegutta

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen