Artist & Event

Karaokegutta

Scenen er klar, publikum venter i begeistring, det er nå det skjer. Det er nå festen begynner! Karaokegutta er den sikreste veien å gå for å skape et fullverdig event hvor du og dine gjester står i fokus. Her er det dere som er stjernene, og karaokegutta er featuring-artister som hever din prestasjon til et nytt nivå!

Karaokeguttas løsninger for eventer sikrer en variert og morsom opplevelse hvor stemningen står i fokus. Karaokevertene sørger for at toneart og hastighet passer din sangstil live i opptredenen så dine kolleger har størst sannsynlighet til å imponere. Samtidig som de ikke er redde for å kore med, eller by på en opptreden selv. Du får med andre ord i pose og sekk med karaokegutta.

De stiller med over 52.000 sanger å velge mellom, og du que’er dine ønskelåter via telefonen. Systemet lar deg også sende bilder fra eventet direkte til skjermene som vises fortløpende gjennom kvelden.

Så ta tak i mikrofonen, og syng med stemmen du har. Det viktigste med karaoke er ikke sangstemmen, men entertaineren i deg!

Vi gleder oss til å synge, danse, le og feste med dere!

Karaokegutta sine ulike pakker

  • Karokeshow
    Mer informasjon kommer snart
  • Karokerom
    Mer informasjon kommer snart
  • Karokegutta er også kjent som Quizgutta
    De samme gutta kan skifte uniform på kort tid å bli Quizgutta. For mer informasjon om Quizgutta kan du trykke her.

Quizgutta på Instagram

Send forespørsel på Karaokegutta

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Scroll to Top