Artist & Event

Kathrine Sørland

Kathrine Sørland er en av Norges mest kjente influencere innen livsstil, mote og interiør. Hun er en av våre mest etterspurte konferansier og foredragsholdere. Og deltar på en rekke PR- og markedsaktiviteter sammen med sine samarbeidspartnere.

Kathrine Sørland startet karrieren som modell allerede som 15 åring. Hennes gjennombrudd kom etter seieren i Frøken Norge i 2002, og fjerde plass i Miss World konkurransen. To år senere gikk hun til semifinalen i Miss Universe.

Kathrine Sørland kan også se tilbake på 12 år som programleder på TV. Det hele begynte med Casino, sammen med Hallvard Flatland. Etter det fikk hun fire sesonger med Top Model i Norge, og medvirket i seriene Sangstjerner og Motebildet. Hun har vært programleder for Norges styggeste rom. En jobb hun forøvrig delte med Halvor Bakke. Og om dette ikke var nok har hun også medvirket i dokumentarserie Den Perfekte Meg. En serie om slankepress og mammarollen.

En ny milepæl i Kathrine Sørland sin karriere, startet da hun deltok i «Skal Vi Danse», hvor hun til slutt ble nr. 3. Og enda bedre gikk det i TV2 suksessen «Kjendis Farmen» i 2019, der ble hun knepent slått i finalen!
Høsten 2020 utga Egmont Forlag Kathrine Sørlands biografi. Boken fikk stor oppmerksomhet i media og ble en av høstens bestselgere!
I dag er Kathrine Sørland en av Norges mest kjente influensere innen mote og interiør. Og en av våre mest etterspurte konferansierer og foredragsholdere.

Konfransier og toastmaster Kathrine Sørland

Kathrine Sørland er først og fremst en av våre aller mest etterspurte konferansierer og toastmastere. Hun mestrer alt fra motevisninger, bryllupsarrangementer, som bryllupsmesser og brudeshow, til å lede store konferanser på norsk og engelsk. Ved flere anledninger har hun også stått på scenen som konferansier sammen med blant annet Halvor Bakke. Kathrine trives på scenen, og med sin uhøytidelige og sjarmerende stil tar hun sitt publikum med storm. Dersom det er tid til mingling etter et arrangement, blir Kathrine gjerne igjen for å dele enda mer av sine erfaringer.

Foredragsholder Kathrine Sørland

Kathrine Sørland er også en populær foredragsholder. Hun har gode referanser fra sine samarbeidspartnere. Bohus og deres Damenes Aften arrangement, er ett eksempel. Kathrine tilpasser alle foredrag til kunde, publikum og anledningen. Og på en inspirerende og personlig måte tar hun alltid sitt publikum med storm! Her er noen av hennes foredrag:

  • Hvordan påvirker moten oss: Kathrine Sørland forteller om mote som fenomen, og dens historie. Hun krydrer foredraget med egne historier og erfaringer. Passer til Damenes Aften, og alle andre typer firmaeventer.
  • Bli den beste utgaven av deg selv: Kathrine Sørland tar for seg hvordan du kan jobbe mot å nå dine mål, bli den du ønsker å bli.
  • Motens og interiørets historie: Kathrine Sørland holder et morsomt og uhøytidelig foredrag med bilder og historier alle vil kjenne seg igjen i. Passer til Damenes Aften, VIP-kvelder, moteaftener, og alle andre typer firmaeventer.

Samarbeid med Kathrine Sørland

Kathrine Sørland er en av Norges mest kjente influensere innen livsstil, mote og interiør. Hun deltar på en rekke PR- og markedsaktiviteter sammen med sine samarbeidspartnere. Slike avtaler knyttes ofte opp mot et ønske om å benytte henne som talskvinne innen mote eller interiør. Hun er i dag blant annet Fashion Advisor for Lindex. Hos Bohus har hun sin egen kolleksjon.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om du vil gi ditt arrangement eller event en litt uhøytidelige og sjarmerende vri med Kathrine Sørland. Vi bistår gjerne med tanker og ideer om hvordan din bedrift kan benytte influenceren, konferansieren og foredragsholderen Kathrine Sørland – mulighetene er mange!

[metaslider id=2464 cssclass=»»]

Send forespørsel på Kathrine Sørland

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen