om

Katrine Sørland

Kathrine Sørland er en av Norges mest kjente influencere innen livsstil, mote og interiør. Hun deltar på en rekke PR- og markedsaktiviteter for firmaer som ønsker å benytte henne som talskvinne, og med sin uhøytidelige og sjarmerende stil er hun en av våre mest etterspurte konferansier, toastmastere og foredragsholdere. 

Kathrine Sørland startet karrieren som modell i Prestige Modeller i Stavanger allerede som 15 åring. Etter seieren i Frøken Norge i 2002 og fjerde plass i Miss World konkurransen, kom hennes store gjennombrudd. To år senere representerte hun Norge i Miss Universe, hvor hun gikk til semifinalen. Kathrine Sørland kan også se tilbake på 12 år som programleder på TV. Det hele begynte med Casino sammen med Hallvard Flatland. Deretter fulgte fire sesonger med Top Model, og seriene Sangstjerner og Motebildet. Senere var hun sammen med Halvor Bakke programleder  for seersuksessen Norges Styggeste Rom. Hun var også en del av dokumentarserien Den Perfekte Meg for Discovery TLC, som handlet om livsstil, slankepress og mammarollen.

En ny milepæl i karrieren til den sympatiske og populære Stavanger-jenta ble skrevet høsten 2013 da hun deltok i Skal Vi Danse, og fra og med  januar er hun er en av årets deltakere i det populære TV2-programmet Kjendis Farmen. Og i dag er Kathrine Sørland er en av våre mest etterspurte konferansierer og foredragsholder, samt en av Norges mest kjente influensere innen livsstil, mote og interiør.

KONFRANSIER OG TOASTMASTEREN KATHRINE SØRLAND

Kathrine Sørland har stått på scenen i over 13 år og hatt ulike roller som konferansier og toastmaster for alt fra motevisninger, ulike bryllupsarrangementer som bryllupsmesser og brudeshow til å lede store konferanser, arrangementer og event, også på engelsk. Ved flere anledninger har hun også stått på scenen som konferansier sammen med blant annet Halvor Bakke. Kathrine trives på scenen samtidig som hun er fokusert på at det er deltakerne som skal skinne. Med sin uhøytidelige og sjarmerende stil engasjerer hun sitt publikum hele veien. Dersom det er satt av tid til mingling etter arrangementet, og når det faller seg naturlig blir Kathrine gjerne igjen for å dele av sine erfaringer.

FOREDRAGSHOLDEREN KATHRINE SØRLAND

Kathrine Sørland har stått på ulike scener helt siden hun var 15 år. Hun er en svært populær foredragsholder som på en ekte, inspirerende, og personlig måte eier rommet. Hun tilpasser alle foredrag til kunde, publikum og anledningen for foredraget. Og byr på seg selv med sin varme humor og tar alltid sitt publikum med storm!

Kathrine Sørland har svært gode referanser fra sine samarbeidspartnere hvor hun i mange år har holdt foredrag i forbindelse med blant annet Damenes Aften arrangement for Bohus. Her ser du noen av foredragene som hun holder:

  • Hvordan påvirker moten oss: Dette foredraget passer perfekt til Damenes Aften og andre lignende arrangement. Her forteller Kathrine om motens historie og om mote som fenomen, krydret med egne historier og erfaringer.
  • Bli den beste utgaven av deg selv: I dette inspirasjonsforedraget tar hun for seg hvordan du kan jobbe for å nå dine mål, inspirerer deg til å utvide din rolle og bli den du ønsker å bli.
  • Motens og interiørets historie gjennom tidene: Dette er et foredrag som passer bra til Damenes Aften, VIP-kvelder, moteaftener og ellers til alle andre typer arrangementer og event for firmaer. En morsom og uhøytidelig innpakning med bilder og historier som alle vil kjenne seg igjen i.

SAMARBEID MED KATHRINE SØRLAND

Kathrine Sørland er en av Norges mest kjente influensere innen livsstil, mote og interiør. Hun deltar på en rekke PR- og markedsaktiviteter for firmaer som hun samarbeider med, og som bruker hennes navn og ansikt i sin markedsføring. Ofte  knyttes slike avtaler opp mot bedriftens ønske om å benytte henne som talskvinne innen mote, interiør og livsstil. Hun er blant annet Fashion Advisor for Lindex og deres talsperson om moter og trender i Norge. Hos hos  Bohus har hun sin egen kolleksjon innenfor interiør.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale rundt mulighetene som finnes innenfor segmentet livsstil, mote eller interiør.  Vi bistår gjerne med tanker og ideer om hvordan din bedrift kan benytte denne sympatiske og populære Stavanger-jenta, enten det er som konferansier, foredragsholder  eller som en del av markedsføringen for din merkevare – mulighetene er mange!

kontakt oss knapp