Artist & Event

Kenny King

Kenny King har i en årrekke vært resident på flere nattklubber i Oslo og omegn. Han har også drevet flere nattklubber opp gjennom årene, og det gjør at han har fått en unik feeling når det kommer til å spille på diverse arenaer.

I en alder av 16 år fikk han debuten på den voksne utelivscenen i Oslo. Som DJ spesialiserer han seg innenfor EDM sjangeren, med fokus på kommersiell house, progressiv house og electro house. Men han behersker alle sjangre og anbefales sterkt hvis du ønsker en vellykket kveld. Kenny er definitivt det rette valget.

Kenny King bookes som regel for solo oppdrag. Og han passer perfekt for alle slags arrangementer, enten om det gjelder konsert, firmafest, kick-off, julebord, bryllup, idrettsarrangementer, messer eller hva som helst der du måtte trenge en master of music.

Kenny King er utrolig allsidig og har ett repertoar svært få DJ́er har innenfor event. Han har spilt på de fleste scenene som er å spille på, og hvis du tar kontakt nå så er det godt mulig han spiller på ditt arrangement neste gang.

Send forespørsel på Kenny King

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen