Artist & Event

Langkjøring – med Geir Schau & Bo

Radio Norges Geir Schau lever av å prate og får aldri pratet nok. Oftest om biler, men det hender at det spores av og snakker om helt andre ting. Og aller helst med sin gode venn Bo André Hagen. De to tidligere Gatebil profilene leverer hver uke podcasten «Langkjøring med Geir Schau – og Bo», som har mer enn 20.000 ukentlige lyttere!

Vi har hatt gleden av å jobbe med Geir Schau i mer enn 20 år!  Han er blant våre mest etterspurte konferansierer. Etter at han lanserte sin podcast sammen med Bo, har vi ved flere anledninger booket dem i tospann, til stor begeistring fra publikum som har opplevd dem sammen.  

I deres podcast serverer de (nesten) helt sanne historier fra tilsammen 100 år med surr og rør hvor Bo bidrar med en uendelig rekke av ord som han lirer ut av seg, nesten så han overgår Geir – og det er jo en prestasjon!  Og duoens svært smittende latter mellom alle punch-lines gjør at det aldri blir kjedelig i selskap med dem – enten det er i podcasten eller de sammen foran publikum!

Både Geir og Bo har vært å se i de legendariske Børning filmene!

Geir Schau og Bo André Hagen kan bookes som konferansier eller speaker, om det er en aktivitet som skal bindes sammen.  De kan også bidra med et talk-show hvor publikum blir godt involvert!

Langkjøring – med Geir Schau & Bo

Bli bedre kjent med gutta, og hør deres populære podcast her

Send forespørsel på Langkjøring – med Geir Schau & Bo

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen