Artist & Event

Lars Fossum

Tømrermesteren fra Oslo dukket for første gang opp i TV-ruta i 2012. Han var da en av Line Verndals medhjelpere i TV3 serien «Lines gode hjelpere». Da TV2 lanserte «Sommerhytta» i 2017 var Lars Fossum en av trekløveret som sammen med programleder Guri Solberg skulle binde sammen programserien, som umiddelbart ble en suksess! Innspilling av sesong 6, som kommer i 2022, er allerede gjort.

Sammen med bl.a. Aina Sollie Steen, som vi i Artist & Event også representerer, er den sympatiske snekkeren å se i programserien «Drømmehytta» på TV2 Sumo. Serien hadde premiere i 2020, i 2021 sendes sesong 2.
Og gjennom våren 2021 er Lars sentral i en reportasjeserie på God Morgen Norge (TV2) – om noen skulle være i tvil, temaet er snekring!

Kagge Forlag ønsket å få utgitt en snekker bok. De kontaktet Lars Fossum for å få den populære snekkeren til å gi deg og meg gode råd. Boken er å finne er i salg høsten 2021. Og et nytt bokprosjekt er på trappene om et år.

Lars Fossum er tilgjengelig for nye oppdrag. Og også om det er ønskelig med promotering av produkter og/eller tjenester relevant til hans bakgrunn.

Temakveld med Aina Sollie Steen

Sammen med kollega fra Sommerhytta og Drømmehytta, Aina Sollie Steen, kan vi tilby Lars Fossum til et tema arrangement hvor snekkeren og interiørdesigneren inspirerer sitt publikum.

Send forespørsel på Lars Fossum

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen