Artist & Event

LE MONT

Velkommen til LE MONT – der festen virkelig får vinger!

Er du klar for å løfte taket og ta festen til nye høyder? Da er det på tide å la «LE MONT» lede an og ta deg med på en musikalsk reise du sent vil glemme! Vår visjon er enkel: å gi deg den ultimate festopplevelsen som kombinerer den livlige stemningen fra afterski med den uovertrufne festivalvibben sommeren har å by på. Så LE MONT passer året rundt.

Med et unikt fokus på å levere energifylte opptredener, er «LE MONT» det perfekte valget for enhver anledning som krever litt ekstra glød. Fra bedriftsevents, jubileer, bryllup til festivalscener, vi er klare til å løfte stemningen og sørge for at festen blir et minne for livet.

LE MONT CREW

Vårt ensemble består av en eksplosiv blanding av talentfulle DJ-er, dyktige musikere, strålende vokalister og sjarmerende dansere, alt pakket inn i våre karakteristiske, fargesprakende antrekk. Med lang erfaring fra bransjen vet vi hvordan vi skal få folk på dansegulvet og holde dem der hele natten.

Vi tilbyr flere forskjellige pakkeløsninger som passer ethvert arrangement og budsjett. Fra den fullskala «LE MONT» -opplevelsen, komplett med DJ, vokalister, musikere og dansere, til mer intime sammensetninger som Gull-, Sølv- og Bronsepakken, kan du være sikker på at vi har det som skal til for å gjøre din fest til en suksess.

Uansett om du er ute etter en heftig avslutning på deres bedriftsevent, en uforglemmelig bryllupsfest eller bare vil ha en unnskyldning til å slippe løs og danse, så la «LE MONT» være med på å skape magien. La oss få hjertene til å banke og føttene til å danse – velkommen til vår verden av ren festglede!

Kontakt oss i dag for å reservere ditt datoen med «LE MONT»!

PAKKER
  • Fullskala LE MONT består av Dj, to vokalister, tre instrumenter og fire dansere – 90 min + DJ i 3 timer
  • Gullpakka består av DJ, to instrumenter, to vokalister og to dansere – 90min + DJ i 3 timer
  • Sølvpakka består av DJ, to instrumenter og én vokalist – 60min + DJ i 3 timer
  • Bronsepakka består av DJ, ett instrument og én vokalist – 60min + DJ i 3 timer

Sjekk ut vår Instagram profil

Send forespørsel på LE MONT

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen