Artist & Event

Mini Jakobsen

Etter at Jan Ivar Mini Jakobsen la opp som fotballspiller i 2000 var han fotballekspert i TV2 frem til 2017. Selv om han tilbringer det aller meste av fritiden sin på golfbanen har han tid til mer –som bl.a. å holde foredrag om hvorfor de –eller var det vi? –som var best.

”Koffer e’ vi bæst” er et motivasjonsforedrag om forholdet mellom idrett og bedrift, spunnet rundt stikkord som entusiasme, selvtillit, motivasjon, vinnerkultur og prestasjon. Alt krydret med gode historier og eksempler fra fotballens verden, og med innblikk i Nils Arne Eggens filosofi for suksess. Mini er elsket for sine uredde kommentarer, sin humor –alltid formidlet med glimt i øyet. Det har også gjort ham til en populær konferansier. Mini startet sin fotballkarriere i hjembyen Bodø i 1984. Fire år senere var det Rosenborg som fikk gleden av hans fotball.

Jan Ivar Mini Jakobsen er pensjonert fotballspiller, med en lang karriere bak seg –hovedsakelig i Rosenborg Ballklubb i Trondheim. Foredraget “Koffer é vi bæst” tar utgangspunkt i forholdet mellom idrett og bedrift, og kretser rundt stikkord som entusiasme, selvtillit, motivasjon, vinnerkultur og prestasjon. I tillegg gir han tilhørerne et raust innblikk i Nils Arne Eggens filosofi, knyttet til noen hovedpostulater:

  • Du er ikke dyktig hvis du ikke kan bruke dyktigheten til og gjøre andre dyktig.
  • Den viktigste forutsetningen for å oppnå framgang og suksess, er å unne andre suksess.
  • Det spiller ingen rolle hvem som kommer med de gode ideen -bare de kommer.
  • Enhver gruppering som begynner å konkurrere med seg sjøl er nødt til å tape.

Mini Jakobsen

Foredrag er et meget muntert og spennende foredrag, og med et innhold som har stor overføringsverdi til enhver virksomhet som ønsker å nå sine mål –og forbedre sine prestasjoner. Varighet er normalt rundt en time, og i tillegg gis det rikelig rom for spørsmål og respons.

Se mini på Instagram

Send forespørsel på Mini Jakobsen

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen