Artist & Event

Møt vår nye kommersielle leder Daniel Hamnes

Daniel Hamnes tiltrer som kommersiell leder i en helt nyopprettet stilling her hos oss i Artist & Event. 

Personlig er jeg utrolig glad for å få på plass den første av mange brikker i tiden fremover, vi i Artist & Event har bestemt oss for at vi skal tørre å satse litt i tiden som kommer, til tross den spente tiden vi går inn i. Nå skal vi utvide teamet, tilby flere nye tjenester og på sikt vil vi lansere noen svært spennende nye profiler i tillegg til de over 100 fantastiske profilene vi har i dag, sier Geir Hamnes.

Daniel Hamnes

Har over 12 års bransjeerfaring fra blant annet selskap som MASSIV og Best Company. Vi vil tørre å påstå at Daniel kanskje er en av de fremste eventhodene vi har i Norge. Hans kommersielle teft skal du lete lenge etter, og er du på jakt etter noen som kan skape noe helt unikt på ditt neste arrangement vil vi anbefale å ha Daniel med på laget. 

Daniel Hamnes klar
Daniel Hamnes ser frem til å ta fatt på oppgaven som kommersiell
leder for Artist & Event.

Jeg er utrolig glad, spent og ydmyk når jeg nå skal ta fatt på min nye rolle som kommersiell leder for Artist & Event. Nå skal jeg igjen jobbe med det jeg trives best med å gjøre, nettopp det å samle mennesker til sosiale sammenkomster. Det være seg fagdager som kurs og konferanse, festligheter med kick-off, jubileum, lanseringer eller teambuilding. Samt ha ansvaret for den kommersielle utviklingen til selskapet.

Den kommende tiden skal jeg ta fatt på å modernisere og videreutvikle et bunnsolid selskap med lang fartstid i bransjen. I rett tid vil Artist & Event lansere nye spennende tjenester og ikke minst skal vi få enda flere fengende profiler til vårt team som allerede består av over 100 fantastiske profiler.  

Vi går inn i en veldig spennende økonomisk tid hvor små og store bedrifter må ta kloke valg når de skal sosialisere sine ansatte, eller kanskje enda viktigere hvordan det neste seminaret eller fagdagen skal utformes for å få mest mulig valuta for pengene… Om du står ovenfor nettopp disse valgene må du gjerne gi meg beskjed, så invitere jeg deg gledelig med på en kopp kaffe. Om det bare skulle bli med den ene kaffekoppen er det helt i orden, men jeg har større tro på at vi skal kunne legge en bærekraftig plan for ditt neste arrangement over denne kaffekoppen. Send meg en e-post om du vil bli invitert med på en kopp kaffe, sier Daniel Hamnes.  

Siste nyheter

Skroll til toppen