Artist & Event

Pål Anders Ullevålseter

Pål Anders Ullevålseter er en av Norges beste, og mest fremgangsrike, profiler innen motorsport gjennom tidene – og den suverene ener på to hjul!  Frem til 1996 kjørte han motocross før han gikk over til enduro *.  Hele 12 ganger har han deltatt i legendariske Paris-Dakar rallyet med 2.plass som beste resultat!

* Enduro er en motorsykkelsport der det kjøres i tøft terreng. Navnet er den italienske og spanske oversettelse av det engelske ordet «endurance», som på norsk betyr utholdenhet.

Sportslig suksess

Hans 12 deltakelser i ørkenrallyet Paris-Dakar er nok det mest imponerende. I 1998 ble han europamester i enduro, to år senere fikk han sølv. I 2004 vant han VM tittelen etter sammenlagt seier i Ørkenrallyet.

Reality suksess

Fem ganger har Pål Anders Ullevålseter deltatt i de mest populære reality seriene i Norge.  Kun på parketten i Skal vi danse måtte han se seieren glippe – han gikk helt til topps i 2007 i Isdans, senere i 71 grader nord – kjendisFarmen Kjendis og sist Mesternes mester.
Han setter nok deltakelsen og seieren i 71 grader nord i 2011 som den viktigste seieren som den største!  En av de han konkurrerte mot var kickbokseren Mette Sollie – deres møte under innspillingen fikk en happy ending; i dag er de lykkelig gift!

Pål Anders Ullevålseter foredrag

Pål Anders Ullevålseter kan levere foredrag innenfor;
– motivasjon, det å sette seg mål og skape målsetting
– lagbygging, forene ansatte – eksempelvis der selskaper har blitt fusjonert.
– en reise, kall det gjerne kåseri, hvor publikum inviteres til den eventyrlige reise han har hatt i Nordmarka, fra barnsben frem til i dag.

Teambuilding

Vi i Artist & Event kommer i tiden fremover til å lansere ulike teambuilding konsepter – og locations.  Pål Anders er en utmerket/1.klasses profil til å lede en slik aktivitet.  Her kan du se ett eksempel på hva vi kan tilby – Olympisk Teambuilding

Ta kontakt med oss for mer info om sympatiske Pål Anders Ullevålseter, og hva han kan bidra med for å gjøre deres neste arrangement til en suksess!

Send forespørsel på Pål Anders Ullevålseter

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen