Artist & Event

Pat Sharp

De fleste som var unge på 80-tallet husker Pat Sharp, den sjarmerende programlederen med hockeysveisen som presenterte musikkvideoer på Sky Channel. Han er i dag en populær programleder i England. Og i tillegg til sine verdensberømte DJ-sett er han det perfekte valget som konferansier og vert for bedrifter som ønsker et 80- talls preg på sitt event.

På 80-tallet var Pat Sharp en stjerne på linje med de aller største pop-idolene. Han trollbandt millioner over hele Europa med sitt daglige musikkshow på Sky Channel. Hans popularitet i Norge var til å ta og føle på, og ungdomsbladene publiserte stadig posters med den sjarmerende programlederen med sin legendariske hockeysveis.

I dag er hockeysveisen til Pat borte, men kjærligheten til 1980-tallet har han i behold. Nå sjarmerer han nordmenn med sine verdensberømte DJ-sett, og er det perfekte valget som konferansier og vert for underholdningen på din bedrift sitt neste event.

DJ Pat Sharp

Er en populær programleder og ettertraktet DJ, spesielt for bedrifter som ønsker et 80-talls preg for sitt arrangement og event. I 2018 ble Pat Sharp fast programleder for den norske radiokanalen P8 Pop hver fredag, hvor han har et 3-timers musikkshow. Her gir han lytterne høyt tempo, mye moro og den beste musikken du kan få fra 80-tallet.

Konfransieren Pat Sharp

Vi er stolte av å ha samarbeidet med Pat Sharp i mer enn 20 år. Vi kan derfor med trygghet si at den populære verdensstjernen er det perfekte valget til enhver anledning hvor ønske er å sette et 80- talls preg på din bedrift sitt event. Pat Sharp tilpasser alt han gjør til kunden, publikum og anledningen. Med sin vennlige stil leverer han den perfekte 80- talls rammen for underholdningen, uansett om du booker han i forbindelse med en prisutdeling, firmafest eller et jubileum.

Pat Sharp på ditt arrangement?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale dersom du vil gi ditt arrangement eller event et herlig utvalg av de beste partyhits fra 80- tallet med Pat Sharp. Vi bistår gjerne med tanker og ideer om hvordan ditt arrangement kan benytte denne muligheten til et gjensyn med den populære verdensstjernen – mulighetene er mange!

Se Pat på Instagram

Send forespørsel på Pat Sharp

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen