Artist & Event

Per Christian Ellefsen

Skuespilleren Per Christian Ellefsen har en lang merittliste av roller å vise til, men vil for mange huskes best for sin fabelaktige tolkning av rollen som Ingvar Asbjørnsens ”Elling”.

Multikunstneren Per Christian Ellefsen tar oppdrag som konferansier, og holder også skreddersydde seminarer og kurs i kommunikasjon eller service/presentasjon. Kontakt mellom mennesker, kroppsspråk, stemmebruk og humor vil være naturlige temaer i hans tilnærming til dette.

Som foredragsholder er temaene kreativt samarbeide, inspirasjon og presentasjonsteknikk, og i forlengelsen av foredragene kan han skreddersy workshops i forhold til oppdragsgivers behov.

Per Christian Ellefsen holder seminar omkring kroppsspråk, kreativt samarbeide, presentasjonsteknikk og inspirasjon.

Ofte skreddersyr han foredrag eller en workshop slik at innholdet blir tilpasset så presist som mulig i forhold til oppdragsgivers behov og forventninger. Per Christian arbeider mye alene, men er også veldig positiv til å samarbeide med andre ved slike oppgaver. (Frode Stang er for eksempel en flittig brukt samarbeidspartnerperson i forhold til presentasjonsteknikk, der Stang går mer inn på innhold og Ellefsen på utførelse.)

Konferansieroppgaver gjør Per Christian også en god del av, fra oppgaver som har høyt faglig innhold til rene underholdningsarrangement. Uansett innhold leser han alltid opp noen passende tekster og bruker seg selv som skuespiller for å binde det hele sammen på en underholdende måte.

Per Christian Ellefsen tilbyr også rene opplesningsprogram:

– H.C. Andersen «EN REISE I BLÅTT» ca 45 min

– Henrik Ibsen: «PÅ VIDDERNE» ca 45 min også med jazztrompetist Ole Jørn Myklebust

– Henrik Ibsen: «TERJE VIGEN» ca 35 min

– Knut Hamsun: «SULT» Her leser Ellefsen hele boken som en 6 timers happening med pauser hvor det serveres suppe eller liknende. Ellers leses også mindre redigerte utsnitt fra romanen med varighet ca. en halv time.

Både Hamsun- og Andersen-programmene foregår med noe kostyme hvor Ellefsen legger vekt på å gestalte hovedkarakteren under opplesningen.

Send forespørsel på Per Christian Ellefsen

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen