om

Steffen Jakobsen

Steffen Jakobsen fikk sitt store gjennombrudd gjennom deltakelsen i Idol 2013. Steffen har blitt en ettertraktet artist etter dette. Med seg på veien har Steffen fått med seg countryrock bandet ClutterBillies.

Samarbeidet dem i mellom er på ingen måte nytt. Det er dette bandet som har stått bak alle utgivelsene til Steffen frem til i dag. Steffens første utgivelse var en EP med 4 låter I 2006, tre år senere kom hans første album ut.

ClutterBillies er et countryrock-band som publikum og arrangører i vårt langstrakte land virkelig har begynt å få øynene opp for. En enorm spilleglede, strengeleik som kan få en og enhver til å svette, sterke vokalprestasjoner og et bunnkomp som setter seg mitt i brystkassa kjennetegner musikken til bandet!

Her oser det av kvalitet og lekenhet hele veien. Fem fantastisk dyktige musikere, som virkelig er på hjemmebane på scenen, er av mange til sammen regnet for å være helt i toppen blant norske countryband.

Kombinasjonen av tradisjonell country, som Steffen har sin forkjærlighet til, og det mer moderne utrykket til ClutterBillies (Rascal Flatts, Keith Urban, Brad Paisley), er med på å skape et lydbilde som treffer folk i de fleste aldre, uansett om du liker det tradisjonelle, eller man befinner seg mer på den moderne siden av countrylandskapet.

kontakt oss knapp