Artist & Event

Stein-Gunnar Bondevik

Stein-Gunnar Bondevik har lang erfaring som kommunikasjonsdirektør i store virksomheter som Hæren, Universitetet i Tromsø, Nofima, Troms Kraft og senest i Helsedirektoratet.
Han har også en periode bak seg som diplomat, som norsk handelskonsul i Sør-Amerika. Han har vært fast spaltist og kåsør i en rekke aviser – Firda, Nordlys, Folkebladet og iTromsø. Stein-Roger Bondevik har også vært engasjert av NRK som fast gjest i Helgemorgen. 

Utenom jobb har Bondevik et langt liv i både idrett- og kulturliv. Han var aktiv som volleyballspiller, og ble siden president i Norges volleyballforbund. Han har også vært innom politikken som kommunestyrepolitiker i Tromsø. I kulturlivet er det særlig musikk som har opptatt ham, også her med en betydelig bredde; fra trommeslager i korps, kor og funk-band, til toraderspiller i spelemannslag og sanger og gitarist i ulike oppsetninger. Som musikalsk partner til Moddi mottok duoen Spellemannsprisen 2022. Han har tidligere opptrådt sammen med flere ulike artister, blant annet Marit Sandvik og Guro von Germeten. Han debuterte som poet sammen med den anerkjente perkusjonisten Arnfinn Bergrabb i 2017. 

Stein-Gunnar Bondevik

Den allsidige nordlendingen har ledet en rekke konferanser, jubileer og større arrangement opp gjennom årene, og krydrer gjerne festmiddagen med musikalske og poetiske innslag dersom oppdragsgiver ønsker det. Bondevik leder debatter og panelsamtaler med innsikt, varme og humor. 

Stein-Hunnar på Instagram

Send forespørsel på Stein-Gunnar Bondevik

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen