Artist & Event

Sturla Berg-Johansen

Allsidig, rutinert og folkekjær. Sturla har en formidlingsevne av de sjeldne, og har vært med helt siden starten av det norske standup-eventyret. Han vunnet Komiprisen for beste standup i 2002, folkets pris på Gullruten i 2008, og i 2010 mottok han Leif Justers Ærespris.

Sturla er en historieforteller og entertainer av rang, som elsker å stå foran et publikum. Han har bred erfaring med teater, revy, show og TV. Han er en svært etterspurt konferansier og toastmaster. Med all den erfaringen han har fra TV-skjermen er han et naturlig valg når ditt neste arrangement skal avvikles.

Sturla Berg-Johansen komiker

Han er også svært populær på bedriftsmarkedet som komiker, både alene eller sammen med sin faste pianist Torbjørn Kvamme. Sturla og Torbjørn evner å skape de uforglemmelige kvelder med herlig blanding av standup og musikalske innslag. 

Sturla Berg-Johansen har en fantastisk kontakt med publikum og har en sjelden evne til å tilpasse seg, og han tar ting på sparket. Vi vil anbefale en kveld med Sturla Berg-Johansen om du er på jakt etter noe helt unik!

Sturla Berg-Johansen på Instagram

Send forespørsel på Sturla Berg-Johansen

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen