Artist & Event

Tommy Nilsson

I samarbeid med Kotte Management har vi gleden av å presentere Tommy Nilsson, en av Sveriges mest populære artister. Nilsson fikk sitt gjennombrudd da han i 1989 vant den svenske Melodifestivalen, og sang seg inn i musikkhistorien med låtene «Öppna din dörr.»

I samarbeid med Kotte Management presentere vi nå Tommy Nilsson for det norske markedet. Nilsson kan bookes for intimkonsert sammen med sin faste pianist Sven-Gunnar Pettersson. Han er også tilgjengelig med eget band, bestående av fire musikere. Backing av gode norske band er også en mulighet.

Artisten Tommy Nilsson

Tommy Nilsson, startet sin karriere som tekstforfatter i rockebandet Horizont i Frankrike, og et antall av Nilssons mest suksessfulle låtene er rock- eller poppballader. I 1985 ble han Hard Action-bandet Easy Action sin vocalist. Og det hører med til historien at han var førstevalget som sanger for bandet Toto, men de klarte aldri å få kontakt med Nilsson.

I 1987 satset Nilsson på en solokarriere, og fikk sitt gjennombrudd med låten “Allt som jag känner“, en duett med tone Norum. Hans store gjennombrudd kom i 1989, da han gikk til topps i den svenske Melodifestifalen med låten «En dag». I finalen fikk han en 4. plass. I 1994 kom «Öppna din dörr», og er en av de største svenske slagerne i Norge noen sinne. Snart 20 år etter utgivelsen spilles den uketntlig på norsk radio. Du kan se videoen lenger nede på siden. Foruten de to nevnte låtene er det også mange som kjenner igjen hits som «Allt som jag känner», «Dina färger var blå» og «Amelia. I 2016 deltok Tommy Nilsson i den svenske versjonen av «Hver Gang Vi Møtes» og i 2018 i «Stjärnornas stjärna», Sveriges utgave av Stjernekamp som vi kjenner fra NRK.

Tommy Nilsson på ditt neste event

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan din bedrift kan benytte Tommy Nilsson på ditt neste arrangement eller event – mulighetene er mange!

Se Tommy Nilsson på Instagram

Send forespørsel på Tommy Nilsson

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen