om

Tommy Nilsson

I samarbeid med Kotte Management har vi gleden av å kunne presentere Tommy Nilsson, en av Sveriges mest populære artister de siste 25 årene. I 1994 ga han ut låten som forlengst har blitt en av de største svenske klassikerne!

I Norge ble Tommy for alvor kjent da han gikk til topps i den svenske Grand Prix-finalen i 1989. Han representerte Sverige med låten «En dag»–i finalen fikk han en 4. plass.

I 1994 kom «Öppna din dörr»–en av de største svenske slagerne i Norge noen sinne. Snart 20 år etter utgivelsen spilles den på norsk radio ukentlig–dette er en låt man aldri går lei av…. (se video lengre ned).

Foruten de to nevnte låtene er det mange som kjenner igjen hits som «Allt som jag känner», «Dina färger var blå» og «Amelia. I 2016 deltok Tommy Nilsson i den svenske versjonen av “Hver Gang Vi Møtes” og i 2018 i “Stjärnornas stjärna”, Sveriges utgave av Stjernekamp som vi kjenner fra NRK.

Tommy Nilsson kan bookes for intimkonsert sammen med sin faste pianist Sven-Gunnar Pettersson. Tommy er også tilgjengelig med eget band (fire musikere). Backing av gode norske band er også fullt mulig.

kontakt oss knapp