Artist & Event

Trond Trudvang

Trond Trudvang er blant våre fremste trubadurer. Han spiller meget godt og variert og har en lun sjarme som folk liker.

Trond er musikant, historieforteller, låtskriver og –også plateartist med sin sang og gitar. Debutalbumet «Trond Trudvang» kom i 2010 og oppfølgeren «Gode Sko» i 2012. Album nr 3: «Sola i ryggen» ble utgitt i september 2015. Høsten 2022 ble hans siste innspilling «Doktor, doktor» A-listet på NRK P1 hvilket betød tett med radiospilling til godt inn i 2023.

Mest profilert på riksdekkende radio er låtene er «Lisa, Lisa» og «Houston vi har et problem» fra debutalbumet, samt «Gråværstur» og «Ingenting e farlig» fra oppfølgeren. Disse har til sammen resultert i 50 uker radiolisting i NRK P1. Fra hans siste album har han hatt rotasjon på låtene «Det fine håret» og «Sola i ryggen» i de nordlige NRK-Distrikter. Trond deltok også med en tolkning av låta «Alle som blir igjen» på utgivelsen «Nære deg –Sanger av Finn Kalvik» som ble utgitt i november 2015.

Med såpass mye radiospilling kan Trond endelig oppleve allsang på sin egen musikk på konsertene!

Trond Trudvang

Harstad-væringen, som nå er bosatt like utenfor Oslo, har hatt gleden av å oppleve allsang på sin egen musikk på konsertene. Han har deltatt i fjernsynssendingene «NRK Førkveld», «TV2 God Morgen Norge» og «NRK Beat for Beat».

Trond Trudvang på Instagram

Send forespørsel på Trond Trudvang

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen