Artist & Event

Aksel Kolstad

Pianisten Aksel Kolstad er langt mer enn bare en pianist!  Han blir flittig brukt i norsk kultur og event-bransje med sitt grensesprengende klassisk musikk og humor-show som er prisbelønt også i utlandet. Han har trukket flere fulle hus på Chat Noir i Oslo med sitt eksplosive og energiske The Aksel Kolstad Show. Aksel snakker 6 språk og er absolutt verdt å gjøre et Google eller YouTube søk på! 

Aksel Kolstad er en eminent konferansier og foredragsholder i tillegg til å være en internasjonalt anerkjent klassisk pianist og komponist med en allerede tung karriere på verdensbasis bak seg. Kolstad debuterte i Carnegie Hall i New York i 2010 med fullt hus og stående applaus.
I tillegg til å gjøre innslag på eventer med klassisk piano og et fyrverkeri i kjeften gjør Aksel Kolstad masse oppdrag konferansier/spillende konferansier (ofte i samarbeid med DJ som legger musikalske kulisser og beats) gjennom hele kvelden, er energisk på scenen og kan binde sammen det meste med rimelig høy showfaktor.

Aksel Kolstad blir ofte omtalt som vår tids Victor Borge.  Den legendariske danske verdensstjernen blandet inn humor i hans solokonserter. New York Times har berømmet Kolstad som en av få i verden som formidler klassisk musikk slik han gjør. 

SAGT OM AKSEL KOLSTAD;

«En musikalsk lykkepille» – Adresseavisen
«En av få i verden som formidler klassisk musikk og humor på denne måten» – New York Times
«Vår tids Franz Liszt» – Göteborgsposten «The Quentin Tarantino of classical music!” – TIME Magazin

Aksel Kolstad på ditt neste event

Vi bistår gjerne med ideer om hvordan din bedrift kan benytte Aksel på ditt neste arrangement. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om du vil gi ditt arrangement eller event et uforglemmelig innslag med en unik entertainer.

Se Aksel på Instagram

Send forespørsel på Aksel Kolstad

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen