Artist & Event

Erlend Elias

Erlend Elias er en kjent og veletablert stylist, make-up artist, frisør, konferansier og foredragsholder. Med sine kjappe replikker og sitt Stand Up Show, som både har humor og alvor, er han blitt svært ettertraktet.

I 2014 ble han kåret til årets Nordlending og i 2015 ble han kåret til Norges mest innflytelsesrike homofil. Erlend Elias har reist landet på kryss og tvers mange ganger og vært konferansier på kjøpesenter, der han også legger inn show og bli ny, her kommer både ungdommer, damer og menn og er full av begeistring, Erlend Elias sitt trumfkort er at han klarer å samle mangfoldet av mennesker.

Stylist & Make-up

Som stylist har han jobbet med de fleste norske kjendisene, og en god del utenlandske, deriblant Amy Winehouse og TV kokken Nigella Lawson. Erlend Elias har jobbet med flere kjente make-up merker og også vært moteredaktør i et mote-/livsstilsmagasin

Han var i flere år frontfigur for et skandinavisk makeup konsern. Erlend Elias hadde show og foredrag rundt i hele Norge, i tillegg var han knyttet opp mot PR og markedsføring av produktene. Disse showene og foredragene har han fortsatt med etter han gikk videre. Showene som Erlend Elias har innen sminke og mote er svært populære og ettertraktet. Det er alltid stor stemning i salen og damene blir veldig engasjerte. Det har etter hvert utviklet seg til arrangement som ”Damenes aften”. Dette er et arrangement som han kjører hele året. På slike arrangementer skreddersyr han kvelden etter ditt/kundens behov og lager akkurat det showet de er ute etter.

Foredragsholderen Erlend Elias

Erlend Elias har blitt populær i Skandinavia med ett foredrag for selvstendige grundere med tema som ”Hvordan gjøre din drøm om til lønn”. Det som kjennetegner han som foredragsholder er hans gode faglige kunnskaper, hans formidlingsevne, humor og evnen til å fange deltakerne. Gjennom både show og foredrag klarer han å motivere og engasjere deltakerne på en veldig fin måte. Latter er en sentral ting og folk som har vært på hans show eller foredrag går hjem med vondt i magemusklene og et bredt smil om munnen.

Mediaprofilen Erlend Elias

De siste årene har Erlend Elias hatt sine egne TV-serier hvor han også viser at humor kan tas til et helt nytt nivå, der han viser at selv om man er høyt respektert, kan man ha mye selvironi og viser hvor viktig det er å være lite selvhøytidelig for å fange publikum, på to sesonger har han rekordtall på webserier på Dagbladets DBTV. Erlend Elias blir også mye brukt innenfor riksdekkende TV og radio som benytter hans kunnskaper til å formidle både moter, trender, svare på spørsmål, gi kommentarer etc. Han er ofte i media og er respektert for sin seriøsitet og sin dyktighet innenfor dette fagfeltet.

Erlend Elias har vært med på en rekke TV-serier som Skal vi Danse, 4 Stjerners Middag, 71 Grader Nord, Typen til Leo, Kjendis Farmen og Master Chef.

Stand-up komikeren Erlend Elias

Siste 4 årene har han reist mye rundt med sitt eget Stand up Show, der han har hentet mye fra eget liv og er blitt veldig populært og har reist på turne med dette showet 6 ganger med stor suksess. Passer til alle anledninger, seminarer, konferanser, bryllup, bursdag etc.

Samarbeid med Erlend Elias

Erlend Elias har bred erfaring og han syr sammen temakvelder etter kundens ønsker og behov, her er det få begrensinger. En av han sterkeste sider er som konferansier, der formidler han budskapet med humor, glimt i øyet , men med stor profesjonalitet. Han tar også mange oppdrag i forbindelse med utdrikningslag, bryllup, andre eventer, syr sammen en pakke som passer for de det gjelder, og med hans kontaktnett blir bare de beste aktørene brukt og da med gode avtaler. Andre festarrangementer kan han også arrangere, og er kjent for profesjonalitet og punktlighet.

Send forespørsel på Erlend Elias

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Scroll to Top