Artist & Event

Erlend Elias

Den sympatiske nordlendingen Erlend Elias spiller på flere strenger enn de fleste!  Han ble først kjent som stylist og make-up artist, fag han fortsatt leverer på øverste nivå!  I dag er han så mye mer; en troverdig foredragsholder, en glitrende konferansier, en vanvittig morsom komiker og en komplett entertainer til arrangementer som for eksempel Damenes Aften!
Etter at Erlend Elias i 2014 ble kåret til årets Nordlending og i 2015 til Norges mest innflytelsesrike homofil, har hans karriere uavbrutt pekt én vei!

Stand-Up komikeren Erlend Elias – og konferansier

Motivasjonsforedrag «En ny start»: Er fortellingen om en ung gutt som tidlig oppdaget han var annerledes, ble utsatt for overgrep, fikk kreft, opplevde død og samlivsbrudd: men står her i dag. Fokus er å motivere deltagerne til å se at det alltid finnes et lys i enden av tunnelen.  

«Veien til lykke» er et foredrag om den lykkefølelsen vi alle jager både i hverdagen og på sosiale medier. Erlend forteller fra et eget perspektiv hva han trodde lykke var før, og hvor feil han tok. Her ser man Erlend på det laveste i 2019, da var han 120 kilo tung og døden nær. Og i dag når han har fått et nytt syn på livet, lykke og har mistet cirka halve kroppsvekten.  

De tre foredragene «Psykisk helse», «Mobbing» og «Inkludering utenforskap» er alle foredrag som passer veldig godt i seriøse settinger, skoler, veldedige organisasjoner og for helsevesenet. Foredraget «Psykisk helse» tar for seg Erlends egne erfaringer både med helsevesenet, selvmordstanker og psykisk helse. Foredraget ble holdt med stor suksess på «Nasjonal Helsekonferanse» i Narvik i 2023 foran fagtopper i helsesektoren, helseministeren osv til trampeklapp og gråt i publikum. Det ble etter det modifisert litt og tatt videre til videregående, ungdomsforeninger og Kirkens SOS samme vår med lignende respons.  «Trender og kropp» og «Identitet» kan gå både som fashion/mote foredrag, men også om det å være trygg i seg selv – og uttrykke det gjennom klær og væremåte.  Vi er også åpne for å tilpasse foredragene litt til oppdragsgiver – slik at det går hånd i hanske med det kunden ønsker seg, her har vi bare en åpen dialog.

Samarbeid med Erlend Elias

Erlend Elias har bred erfaring og han syr sammen temakvelder etter kundens ønsker og behov, her er det få begrensinger. En av han sterkeste sider er som konferansier, der formidler han budskapet med humor, glimt i øyet, men med stor profesjonalitet. Han tar også mange oppdrag i forbindelse med utdrikningslag, bryllup, andre eventer, syr sammen en pakke som passer for de det gjelder, og med hans kontaktnett blir bare de beste aktørene brukt og da med gode avtaler. Andre festarrangementer kan han også arrangere, og er kjent for profesjonalitet og punktlighet.

Erlend Elias på Instagram

Send forespørsel på Erlend Elias

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen