Artist & Event

Harald Thune

Americana-pioneren Harald Thune er en av Norges mest kritikerroste countryartister. Han har han blitt en populær stemme på P10-Country hvor han har syv sendinger i uka.

Harald besitter en mørk, trollbindende stemme og er en av våre aller beste countryartister. Thune har imidlertid appell langt utover countrypublikummets rekker.

Gjennom mer enn 30 år som artist på profesjonelt nivå, etter fem album, et par singler, et samlealbum og over 1.600 konserter, har han opparbeidet seg en sikker hånd og god teft i sitt fag som spillende og skrivende artist.

På scenen er Harald Thune et kapittel for seg selv. Med sin lidenskap og spilleglede, sitt drivende gitarspill samt sine personlige og velskrevne tekster har han blitt en ettertraktet konsertartist kjent for sin scenesjarm.

Nytt album

20. april kom Harald Thunes sjette album; «The Backbounceability of Humans” med 11 egenkomponerte sanger. Han har fått med seg et kremlag av norske artister og musikere. Duett med Rita Eriksen og musikere som Eivind Staxrud (Raga Rockers), Trond Augland, Atle Rakvåg, Daniel Gullien, Tore Blestrud, Arne Martinussen og Richard Gjems. Koringen er vel ivaretatt av spellemannsnominerte Jørund Vålandsmyr. Albumet er innspilt i velrennomerte Athletic Studio i Halden under kyndig ledelse av Kai Andersen, som bl.a. har jobbet med Henning Kvitnes, Madrugada og Big Bang.

Sagt og skrevet om Harald Thune

«This guy is good, this guy is really damn good!» Kris Kristofferson

«Professional casualty like that may look easy but I can assure you it is not. That was brilliance!» Bob Geldof

«Norges tydeligste outlaw cowboy!» VG

Send forespørsel på Harald Thune

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen