Artist & Event

Labib Malik

Labib Malik er en sjarmerende og engasjerende mentalist, entertainer og konferansier. Han har evnen til å holde publikum i sin hule hånd, ventende i spenning på neste trekk. Han vet hva som skal til for å ta sitt publikum inn i en verden av illusjoner, tankelesing og mysterier.

Labib Malik er en sjarmerende og engasjerende mentalist, entertainer og konferansier. Han startet sin karriere allerede i 1999 og har jobbet som magiker og mentalist i flere år. Labib har satt opp en rekke sceneshow på Edderkoppen Teater, og som semifinalist i Norske Talenter 2017 begeistret han både det norske publikummet og dommerne. I dag er Labib Malik kanskje mest kjent for sitt konseptshow The Heist, som har vært satt opp seks ganger på The Thief Hotel, første gang høsten 2018. Høsten 2021 er han tilbake på The Thief. Han bookes hyppig til show i New York av kjente mennesker som blant annet Victoria Silverstedt og Gary Vee.

Magiske show med mentalisten Labib Malik

Labib Malik jobber med Nærmagi eller close-up magi som egentlig er trylling og underholdning, og som foregår helt tett på. Labib er først og fremst mentalisten som har evnen til å holde publikum i sin hule hånd, ventende i spenning på neste trekk. Han vet hva som skal til for å ta sitt publikum inn i sin verden av illusjoner, tankelesing og mysterier.

Nærmagi eller close-up magi – den perfekte icebreaker

Nærmagi eller Close-up magi kan være aktuelt både som et innslag blant gjestene, men også som et eget show for mindre grupper. I alle tilfeller får du og dine gjester oppleve de mest fantastiske mirakler på nært hold. Rett foran øynene dine. Og ikke minst sikre at de har noe å snakke om resten av kvelden. Som publikum får du en unik mulighet til å se alt. Eller gjør du det?

Konferansieren Labib Malik

Labib Malik er det perfekte valget dersom du er på jakt etter en som kan ta publikum med inn i en verden av illusjoner til å lede ditt neste arrangement eller event. Han jobber tett på kunden for å krydre eventet med flere magiske innslag.

Labib Malik på ditt neste event

Labib Malik har flere ulike show, som alle varer i snitt 30 minutter, litt avhengig av innhold. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan din bedrift kan benytte denne denne sjarmerende og engasjerende mentalisten på ditt neste arrangement eller event – mulighetene er mange!

Send forespørsel på Labib Malik

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen