Artist & Event

Nytt og hardtslående samarbeid

Boksestjerne Cecilia Brækhus skal samarbeide med kjendismanager Geir Hamnes. – Det er givende, spennende og ikke minst morsomt å jobbe med Cecilia. Hun er synonymt med girlpower, sier Hamnes.

Proffbokser og First Lady Cecilia Brækhus har inngått samarbeid med kjendismanager og artistformidler Geir Hamnes og firmaet Artist & Event. Deres hovedoppgave blir å skaffe sponsorer og samarbeidspartnere til verdensstjernen.

– Vi har startet samarbeidet og er allerede i dialog med flere spennende partnere som ønsker å bli en del av nye Team Brækhus. Det er givende, spennende og ikke minst morsomt å jobbe med Cecilia. Hun er synonymt med girlpower, sier Hamnes.

– Vil planlegge fremtiden

Brækhus ser frem til å få vist frem en ny side av seg selv i den kommende tiden.

– Jeg ønsker å utvide spennet, og at publikum skal bli kjent med den ekte Cecilia. Det er på tide å planlegge fremtiden etter boksingen – selvsagt etter at jeg har tatt tilbake beltene mine, sier Cecilia Brækhus.

Brækhus var verdensmester i proffboksing i klassen weltervekt i forbundene World Boxing Association (WBA), World Boxing Council (WBC), World Boxing Organization (WBO), World Professional Boxing Federation (WPB) og International Boxing Federation (IBF). Hun var den første kvinnelige bokser i verden med alle fem beltene. Hun mistet alle titlene i august 2020 etter tap mot Jessica McCaskill i Tulsa, Oklahoma, men nylig ble det kjent at Brækhus tar omkamp i starten av 2021 – for å igjen bli verdens beste kvinnelige bokser.

– Kjemien stemte fra første stund

Geir Hamnes har mange års erfaring innen kommersielt arbeid, og har mange store profiler tilknyttet firmaet.

– Jeg var på utkikk etter en ny samarbeidspartner. Gjennom bestekompisen min, Halvor Bakke, ble jeg anbefalt Geir på det sterkeste. Jeg leste meg opp og tok kontakt. Kjemien stemte fra første stund. Han er veldig dyktig, forberedt og grundig, sier Brækhus.

Styreleder i Artist & Event, Svein-Erik Edvartsen, er fornøyd med den nye signeringen og ser frem til et godt samarbeid.

– Cecilia Brækhus er en av landets aller største idrettsprofiler og i tillegg står hun for gode verdier og tar stort samfunnsansvar. Resultatene hun kan vise til taler for seg selv. Hun gir seg ikke før hun oppnår målene sine og er sterk både fysisk og psykisk. Innenfor våre fagfelt skal vi tilrettelegge så godt vi kan slik at beltene igjen

Siste nyheter

Skroll til toppen