Artist & Event

Rein Alexander

I Rein Alexanders oppvekst sto sang og musikk sentralt i, og hans profesjonelle karriere som artist har vært en naturlig progresjon av hans alltid fulle hengivenhet til musikken. I samarbeid med Igloo Management er vi stolt av å kunne presentere en av Norges mest populære sangere her hos oss.

Allerede som Sølvgutt, i NRKs guttekor, tok sangen ham rundt i hele Norge og verden over. I dag er han en skolert og selvlært, rutinert formidler og tolker av mange musikalske stilarter,- og som han selv sier, forsøker han hele tiden å utfordre seg selv, noe han mener er nøkkelen til alltid å ville synge mer.

Norge, USA, Island, London, Italia og Sverige er steder han har kalt hjemme, både som student og profesjonell. Utmerkelsene ved skoler som Royal Academy of Music, og The Reykjavik Academy of Singing and Vocal Arts, og ikke minst det norske folks klare tale i TV konkurransen ”Kjempesjansen 2003”, har vært godt fundament for videre utvikling og dedikasjon.

Rein Alexander har sunget utallige konserter og gjort flere hundre opptredener for norsk næringsliv og private arrangører. Av sceniske roller nevnes Jean Valjean i Les Miserables, Anatoly i Chess, Terje Vigen, Anton Fugger i Which witch, m.fl.

Han har solgt mer enn 120 000 album, og arbeider nå med nytt album. Rein Alexander var i 2012 med i NRKs “Stjernekamp”, og året etter var han å se på parketten i «Skal Vi Danse» på TV2.

Rein Alexander har i en årrekke medvirket i ulike juleproduksjoner sammen med andre etablerte artister. I 2020 gikk han nesten til topps i MGP med låten «One Last Time», i 2021 ble det nok en MGP finale med «Eyes Wide Open».

Send forespørsel på Rein Alexander

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen