Artist & Event

Vi ønsker Heine Totland velkommen i stallen

Bømlingen Heine Totland har forlengst etablert seg som en av våre mest folkekjære artister! Han har hatt hovedrollen i en rekke kjente musikaler, vært programleder på TV2 og også medvirket i flere populære reality serier.  Sammen med Gisle Børge Styve gjorde de forestillingen «Musikk e komme for å bli», som frem til 2019 ble sett av mer enn 150.000!K i 2016! 

Høsten 2022 var Heine Totland aktuell med en ny helaftens produksjon sammen med Karianne Kjærnes og Roger Allan Ivin.  Deres Rockesirkus, som også kan bookes i kortere versjon, byr på energi, humor og fengende låter – ispedd mye god humor!  

Mange har omtalt Heine Totland som landets mest energiske musikalske entertainer! Beskrivelsen er treffende og vi kan garantere suksess om Heine inngår på kjøreplanen til ditt neste event!

Heine Totland som konferansier

Hans bakgrunn som programleder på TV gjør Heine Totland til et godt valg som konferansier/toastmaster – hva er vel bedre enn å ha en som kan binde sammen et arrangement og samtidig bidra med 1.klasses musikalsk underholdning!?

I 2018 var Heine Totland med i NRKs populære Stjernekamp.  Her kan du se en av hans bidrag i konkurransen…

Heine Totland på Instagram

Siste nyheter

Skroll til toppen