Artist & Event

Jan-Robert Henriksen

Jan-Robert Henriksen er en av Norges beste, hvis ikke DEN beste buktaler og en glitrende entertainer, komiker og foredragsholder! Den tidligere politimannen fra Tønsberg hadde i mange år sitt alter ego som Yann-Robert.

Jan-Robert Henriksen er utdannet som etterforsker i politiet, men har nå lagt den jobbkarrieren bak seg. Han startet sin profesjonelle karriere i 1985 og har frem til nå levert mer enn 2500 forestillinger for private og offentlige kunder.

I perioden 1988-95 turnerte han mye for Forsvaret. Fra 1990 til 1995 jobbet han på Color Lines ulike cruiseferger. Fra 1995 har han for det meste operert i bedriftsmarkedet, men de siste årene har komikeren produsert flere helaftens show alene. Hans form, hvor han presenterer ulike figurer gjennom ulike stemmer og karakterer, er unik i skandinavisk målestokk.

I hans siste show Villanden i festrus møter publikum buktaleren gjennom 27 ulike stemmer. Showet har fått gode kritikker av anmelderne og stående ovasjoner av publikum. Jan-Robert Henriksen har også ved flere anledninger besøkt USA som skandinavisk representant på buktalerkongresser. Her har han stått på samme scene som verdenskjente Jeff Dunham som med rollefiguren Ahmed the Dead Terrorist har gjort furore over hele youtube.com-verden.

I sin karriere har Jan-Robert hatt over 60 TV-opptreder med blant annet en million seere på Komiprisen på NRK1. TV2 laget for få år siden en egen humordokumentar om ham og buktalerteknikken hans. Artisten holder også store mengder foredrag for næringslivet om betydningen av humor.

Han har skrevet to bøker: en humorbok om hunder, Snuser i Skrevet–kunsten å mobbe hundeiere, og en fagbok om presentasjonsteknikk. Høsten 2008 kom en ny humorbok med tittelen LIVET.., lissom.

Send forespørsel på Jan-Robert Henriksen

"*" obligatorisk felt

Type arrangement?
Ønsker du tilbud på teknikk?
Ønsker du tilbud på prosjektledelse?

Skroll til toppen