Artist & Event

Booke partyband til ditt neste arrangement

Hos oss kan du booke partyband til alle typer arrangementer. Artist & Event booker flere av Norges beste partyband. Navn som Loveshack, Hans Orkester, The Hitmen og Polyester er bare noen av de som kan vise til en imponerende CV! Opplevelsen av å ha et «live» band på scenen – som leverer gull-rekka av hit låter under et event, må oppleves!

Loveshack markerer i 2023 sitt 25 års jubileum. De siste årene har bandet, som er aller best på 80-tallet, gått fra å (bare) være et partyband, til nå også å bli booket til festivaler!  Tre av gruppas medlemmer er også tilgjengelig som trio, under navnet TILT. Hans Orkester var fast husband på samtlige sesonger av Allsang på Grensen på TV2.  Polyester kan også se tilbake på en rekke produksjoner i regi av NRK, mens The Hitmen kan vise til et tresifret antall events siden etableringen i 2010.  Sistnevnte har også akkompagnert mer enn 30 kjente norske artister på ulike events!

Booke partyband

Når du booker et partyband er hovedregelen at de leverer et partysett på 90 min.  Men en slik booking kan utvides til at de spiller under middag med fanfarer og lignende om det skal være markeringer og/eller andre innslag. 

Kanskje ønsker du å inkludere en gjesteartist – de kan akkompagneres av nevnte band, noe som ofte kan bli langt rimeligere enn om artist skal stille med eget band!

I tillegg til de nevnte partybandene kan vi i Artist & Event tilby flere alternative band.  Vi vil til enhver tid bestrebe oss på å foreslå noe som tilpasses det behov deres event måtte ha.

OG – om deres event strekker ut til de små timer, og «live» sekvensen ikke fyller resten av kvelden, har vi flere av Norges beste DJ´s som kan suppleres!

The Hitmen
The Hitmen

Siste nyheter

Skroll til toppen