Popzilla

Popzilla leverer et gnistrende og humørfylt popshow, med kvalitet ut til fingerspissene. I 2016 var bandet fast husband i Sommeråpent på NRK TV.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når Popzilla entrer scenen på ditt arrangement. Enten det skal spilles opp til dans, eller det ønskes fast følge gjennom hele kvelden, vil de rutinerte musikerne lose dere trygt gjennom alt fra taffel og stemningsfulle middagsinnslag til husbandoppgaver og backing av artister. Og–aller viktigst–selvsagt levere en pangavslutning på kvelden, med partymusikk fra de siste syv tiårene.

Fellesnevneren for alle låtene Popzilla spiller er at de er udødelige klassikere som hører med på fest uansett alder, tid og sted! Den omfattende repertoarlisten strekker seg fra 50-talls rock og fram til dagens rykende ferske hitlister, og kan enkelt justeres og varieres etter behov.

Popzilla frontes av de ettertraktede og dyktige vokalistene Marianne Pentha og Hellen Thonhaugen. Ved siden av Popzilla jobber de sammen og hver for seg med storheter som Bernhoft, Sivert Høyem og Oslo Gospel Choir, for å nevne noen.

Her får dere servert lekenhet, råskap og finesse på samme fat, og ikke minst vokalprestasjoner få i landet kan måle seg med! Jentene er i sitt ess på scenen, og vet hvordan å engasjere og sjarmere ethvert publikum.

Det tighte og drivende kompet bestående av Tor Egil Braseth (keyboards), PerErik Tørfoss (trommer), Ole-Martin Ihle (bass) og André Berg (gitar) bidrar også med smittende energi, tette koringer og heftige soloer som vil få kjeven til å droppe!

Rull til toppen