om

Vazelina Bilopphøggers

Vazelina Bilopphøggers er et ekte show- og underholdningsband, som ble etablert på Gjøvik i 1979. I sitt første år ga de ut to singler «Gi meg fri i kveld» og «Bilopphøggerboogie», og begge gikk rett til topps på Norsktoppen. Og med debutalbumet «24 timers service», som ble en enorm suksess, var grunnlaget lagt for en karriere som lever i beste velgående den dag i dag!

Show- og underholdningsbandet Vazelina Bilopphøggers fra Toten er en av de få band i Norge som er tro mot sin dialekt og deres landlige tilhørighet. Bandet har gjort stor suksess med egne versjoner av en rekke klassikere, samt original materiale som er skrevet av gruppas leder Eldar Vågan. Eldar Vågan, Arnulf «Høgger´n» Paulsen og Jan Einar Johnsen har vært med siden starten.  Legendariske Viggo Sandvik forlot bandet i  2006 og ble erstattet av vokalisten Kjetil Foseid, som kom fra andre siden av Mjøsa.

 

SHOW- OG UNDERHOLDNINGSBANET VAZELINA BILOPPHØGGERS

Vazelina Bilopphøggers har levert en rekke suksessfulle show-produksjoner, blant annet sammen med Øivind Blunck. Nå er show- og underholdningsbandet klar for å opptre på ditt neste arrangement eller  event. Eldar Vågan kan også bookes til solo oppdrag.

 

VAZELINA BILOPPHØGGERS PÅ DITT NESTE EVENT

Vi bistår gjerne med ideer om hvordan din bedrift kan benytte dette fantastiske show- og underholdningsbandet på ditt neste arrangement. Ta kontakt kontakt med oss for en uforpliktende samtale om du vil gi ditt arrangement eller event en litt rockete vri  med Vazelina Bilopphøggers – mulighetene er mange!

kontakt oss knapp